Individueel

vogels

Je wilt niet met je eigen team aan de slag.

Maar je wilt de zaken wél eens op een heel andere manier bekijken. Je wilt vastgeroeste patronen doorbreken. Een nieuwe aanpak. 

Dat kan 

Je gaat dan vijf dagen op de hei aan de slag met managers en professionals uit ándere organisaties

of 

je kiest voor alleen coachingsgesprekken.

Wat het wordt hangt af van wat jij nodig hebt en wilt. Maar eerst kijken we wat je vraag is en of het klikt.

We starten altijd met een scan, om helder te krijgen welke patronen jij wilt ombuigen. Zo brengen we in beeld waar je nu staat, wat je daar niet aan bevalt en waar je heen wilt. En ook: wat je voorwaarden zijn om te zorgen dat je jezelf blijft. Je nieuwe werkwijze moet passen bij jou

Als helder is wat je wilt bereiken en of je dat met mij wilt, komen we tot een plan en een tijdspad. 

Bel me, ik leg je graag uit hoe ik werk: 06-22 22 97 72

Ik doe nu wat ik wil en bereik ook wat ik wil

Anja Reinhard

Projectmanager Informatiemanagement – Middin en sinds 2013 ook Eigenaar Bureau Hond

Sommige zouden zeggen dat je gezegend bent als je meer dan gemiddeld slim bent. Voor mij is dit altijd een lastig punt geweest.

Niet passen in de groep, en juist denken dat je de domste bent. Ik heb mezelf behoorlijk in de weg gezeten en daarvoor de nodige gesprekken gehad bij allerlei professionals. Van loopbaan coaches tot psycholoog, van NLP tot mindfulness; toch kwam ik nooit bij de kern die nodig was om een grote verandering mogelijk te maken. Ik heb zelf altijd het idee gehad, dat ik (onbedoeld) de professionals om de tuin leidde.

Op dit moment doe ik precies wat ik wil en bereik ik wat ik wil. Zonder de begeleiding van Zenda had ik dit waarschijnlijk (nog) niet gerealiseerd.

Zenda’s kracht is dat zij ‘zonder waardeoordeel’ of ‘invullen voor’ kan blijven. Naast de individuele coaching die ik kreeg is Zenda ook voor het managementteam (waar ik onderdeel van uitmaakte) van grote waarde geweest.

Een belangrijk verschil is dat dit beklijft

Jos Haring

IT Security Consultant -ZZP

Na vijf dagen op de hei had ik doelgericht werken, sturen op verantwoordelijkheid, duidelijk, helder en direct communiceren en pragmatisch denken en handelen geïnternaliseerd. Niet alleen op mijn werk maar ook privé.

We gingen zelf aan de slag met onze doelen en werden niet onderricht in generieke ’trucjes’ die je snel leert, maar ook weer snel vergeet. Deze aanpak zorgt er juist voor dat het effect ook -of juist- op de langere termijn groot was.

Dat ik daar 18 jaar later nog dagelijks de vruchten van pluk is een bewijs voor de effectiviteit van Zenda’s bijzondere aanpak. Ik kan iedereen dan ook aanraden haar verandertrajecten te volgen!

Klik om een overzicht van mijn opdrachtgevers te zien of gebruik de pijltjes.

[logo-slider]